Super Spellen & Stellen

Mede door het succes van onze methodeonafhankelijke materialen van de KlasseKist Super Spellen komen wij nu met de totaal oplossing voor het stel- & spellingonderwijs met de methode Super Spellen & Stellen.

Klik hier voor de digitale folder.

Klik hier voor een informatiepakket.

Klik hier voor lesmaterialen.

 

Categorieën: , ,

Beschrijving

Met de  KlasseKist Super Spellen & Stellen verhoogt u efficiënt uw spellingonderwijs!

Super Spellen:

  • Biedt een praktische, overzichtelijke leerlijn met actuele jaarplanningen.
  • Bestaat uit eenduidige spellingregels ondersteund door duidelijke pictogrammen die terugkomen in iedere klas. De regels zijn kort en krachtig en slechts een nieuwe regel per week!
  • Bevat een serie creatieve schrijfopdrachten om kinderen te leren spellen door stellen.
  • Werkt volgens een vaste lesopzet met les-doel, nieuwe woorden, dagelijks dictee en een oefenopdracht.
  • Gaat spelenderwijs met de werkwoord-spelling aan de slag vanaf groep 4! Vanaf groep 6 wordt de werkwoordspelling uitgebreid met Super Speuren.

Aan de hand van terugkoppeling uit de praktijk werken we voortdurend aan het afstemmen en bijstellen van onze taalmethodes. Op dit moment zijn we het materiaal voor leerjaar 2016-2017 aan het gereedmaken. De praktische overzichtelijke leerlijn voor uw spellingonderwijs Super Spellen & Stellen sluit naadloos aan op Super Speuren de totaaloplossing voor werkwoordspelling. We streven ernaar vanaf halverwege/eind juni een uitgebreid en kosteloos informatiepakket gereed te hebben, inclusief magneetpicto en een voorbeeldles zodat u het vernieuwde Superspellen en Stellen nog met uw eigen leerlingen kunt uitproberen. Neem voor meer informatie of het aanvragen van het pakket contact met ons op via info@klassekist.nl of het telefoonnummer bovenaan deze site.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Spellen & Stellen” te beoordelen