Super Speuren werkwoorden

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Super Speuren is de totaaloplossing voor de werkwoordspelling! In een doordachte en zorgvuldig geëvalueerde leerlijn voor groep 6 komt alle stof aan bod  die van belang is om de werkwoorden te automatiseren.

Het materiaal bevat vernieuwende instructie- en algoritme principes dat ieder ander werkwoordoefenmateriaal overbodig maakt. Met Super Speuren legt u de basis voor de correcte werkwoordspelling.

inkijk handleiding super speuren

Aan de hand van terugkoppeling uit de praktijk werken we voortdurend aan het afstemmen en bijstellen van onze taalmethodes. Op dit moment zijn we het materiaal voor leerjaar 2018-2019 aan het gereedmaken. De praktische overzichtelijke leerlijn voor uw spellingonderwijs Super Spellen & Stellen sluit naadloos aan op Super Speuren de totaaloplossing voor werkwoordspelling. Neem voor meer informatie of het aanvragen van het pakket contact met ons op via info@klassekist.nl of het telefoonnummer bovenaan deze site.

 

Categorie:

Beschrijving

Super Speuren is de totaaloplossing voor de werkwoordspelling! In een doordachte en zorgvuldig geëvalueerde leerlijn voor groep 6 en 7 komt alle stof aan bod die van belang is om de werkwoorden te automatiseren. Vanaf schooljaar 2017-2018 is de methode ook gereed voor groep 8. Het materiaal bevat vernieuwende instructie- en algoritme principes dat ieder ander werkwoordoefenmateriaal overbodig maakt. Met Super Speuren legt u de basis voor de correcte werkwoordspelling.

Het materiaal bestaat uit werkboeken voor de leerling en een handleiding voor de leerkracht inclusief  antwoorden met tevens diverse kopieerbladen (toetsen, opdrachten, extra werk en de samenvattingen van de lesstof). Een whiteboard werkwoordschema of digitaal werkwoordschema is op aanvraag leverbaar. De prijs geldt voor de handleiding inclusief kopieerbladen en 20 leerlingwerkboeken.

Helaas is het door u geselecteerde product niet meer op voorraad. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@klassekist.nl of het telefoonnummer bovenaan onze site.

1 beoordeling voor Super Speuren werkwoorden

  1. Waardering 5 uit 5

    Mireille IJland, leerkracht groep 6

    Mijn ervaring met de werkwoordspelling uit de taalmethode is dat het niet gestructureerd is. Kinderen hebben niet door wat ze eigenlijk aan het doen zijn. Vorig jaar ben ik gestart met Super Speuren. Samen met Sherlock en Watsie gaan de kinderen het werkwoord mysterie ontrafelen. Super spannend dus. Elke week als de super speur boeken werden uitgedeeld klonk er gejuich in de klas, tot de laatste les toe! Toen hadden we het mysterie opgelost. Er zit voor de kinderen dus een duidelijke rode draad (opbouw) in de lessen. Door de bijgeleverde toetsen kon ik de vorderingen van de kinderen in de gaten houden. Die vorderingen worden tijdens de lessen ook al wel goed zichtbaar omdat de lessen uit 1, 2 en 3 ster opdrachten bestaan. De oefeningen lopen van gezamenlijke naar zelfstandig. Dit jaar ga ik met plezier weer met Super Speuren aan de slag en ‘mijn’ kinderen van vorig schooljaar gaan in groep 7 verder met super speuren. Dat zullen ze leuk vinden, een nieuw mysterie om te ontrafelen!

Een beoordeling toevoegen