Samen Sociaal

Gebruik Samen Sociaal: de zeven schoolregels voor goed gedrag van KlasseKist. Een lijn van concrete regels en afspraken die in elke klas duidelijk zichtbaar is en het sociale klimaat verhoogt. Hiermee pakt u pestgedrag aan en biedt u duidelijkheid aan alle betrokkenen bij de school.

 

 

Categorie:

Beschrijving

Samen Sociaal, zeven schoolregels voor goed gedrag zorgt voor een rode draad binnen uw school. 

Een lijn van concrete regels en afspraken die in elke klas duidelijk zichtbaar is en het sociale klimaat verhoogt. Regels op rijm zijn reeds opgesteld of  in te vullen in samenspraak met het team. Er zijn grote borden/banners voorzien van pictogrammen voor in de hal en bordjes in kleine uitvoering voor in de klassen, inclusief gebruikswijzer en kopieerbladen. De praktische handleiding is ideaal voor in de klassenmap en toegankelijk voor invalkrachten. De kopieerbladen genaamd: Klasse Contract, Complimenten Kaartjes & Volgende keer beter blad zijn makkelijk inzetbaar. Overal worden de herkenbare pictogrammen gebruikt. Op aanvraag zijn de regels individueel aan de  school aan te passen. Voor aanvullende vragen of informatie kunt u natuurlijk altijd bellen met KlasseKist.

set voor de klas: 7 full color bordjes 17 x 17 cm voorzien van magneetstrippen, inclusief gebruikswijzer en kopieerbladen

opties voor de gang en/of hal:

-1 set van 7 full color grote borden 40 x 40 cm

-1 set van  7 full color groten borden 80 x 80 cm

-1 banner van pictogrammen 40X 280 cm

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samen Sociaal” te beoordelen